renault_latitude1.jpgCe înseamnă noţiunea de relaxare? Pentru cei mai mulţi, răspunsul vine prompt: evadare, un loc departe de oraş, un SPA izolat de haosul urban. Axat pe plăcerea de a călători, Renault ne propune o alternativă cel puţin interesantă: prin noul Renault Latitude, avem confortul şi experienţa SPA chiar la bordul propriei maşini.

Renault Latitude şi-a propus din start să exprime putere. Puterea pe care o oferă spaţiul, luxul şi siguranţa. Maşina respiră rafinament, eleganţă, sobrietate, tehnologie şi nu în ultimul rând spaţiu. Cu o lungime de aproape 4,9 metri şi motorizări pe măsură, Renault Latitude se situează indiscutabil la limita superioară a clasei medii.

La interior, Latitude este o maşină ce invită la relaxare. Materiale de cea mai bună calitate îşi dau şi aici întâlnire cu tehnologia şi inovaţia, pentru o senzaţie de confort de 5 stele. La bord, atât şoferul cât şi pasagerii vor experimenta senzaţia de SPA: scaun pentru şofer cu masaj complet personalizabil cu 4 programe diferite, cel mai performant sistem de management al calităţii aerului din segment: senzori de toxicitate, ionizator / purificator de aer, dublu difuzor de parfum sau sistemul de climatizare pe trei zone.

Pentru Renault, plăcerea de a calatori înseamnă un mediu primitor pentru toţi pasagerii, nu doar pentru şofer. Astfel, pasagerii din spate au la dispoziţie un spaţiu foarte amplu, Latitude surclasând concurenţa din acest punct de vedere.

Motorizările de care beneficiază noul Renault Latitude au performanţe excelente, iar motorul premium V6 dCi 240 CP este o încântare. Suplu şi puternic, acesta afişează un cuplu excepţional de 450 Nm, disponibil încă de la turaţii mici şi pentru o plajă foarte largă de utilizare. Silenţios, asigură o ţinută de drum excepţională, oferind garanţia confortului la volan.

Stilul elegant şi confortul absolut sunt completate de un standard foarte ridicat în materie de siguranţă. Renault Latitude este echipat standard, încă de la prima versiune, cu şase airbag-uri adaptative, ABS, ESP, ASR, proiectoare de ceaţă, senzor de lumină şi ploaie, tempomat-limitator de viteză, sistem de asistenţă la parcare faţă şi spate.

Fiind prin excelenţă o marcă apropiată de oameni, Renault propune o ofertă first class prin noul Latitude, însă preţul rămâne unul foarte competitiv în clasa sa, de la 22.000 EUR pentru versiunea de intrare în gamă.

Concepţia şi poziţionarea noului Renault Latitude se încadrează perfect în noua filozofie de brand, Drive the Change. La bordul Latitude, schimbarea încetează a mai fi o promisiune şi devine o certitudine.