lexus_lf-ch.jpgLF-Ch este noul concept hibrid premium compact ce va fi dezvaluit de Lexus la Salonul Auto de la Frankfurt. Totodata, alaturi de acest nou concept, vor fi prezentate în premiera mondiala elemente de facelift LS si versiuni revizuite ale gamelor GS, IS si IS F.

Lexus LF-Ch

Consolidand poziţia Lexus ca fiind singurul producator ce ofera o gama completa de vehicule “full – hibride”, conceptul LF-Ch isi va face debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt 2009.

LF-Ch combina tehnologia hibrida cu un design elegant, intr-un vehicul compact, cu cinci usi, menit sa raspunda tuturor nevoilor si dorinţelor clienţilor segmentului compact premium.

Beneficiind de un modelul de operare electric, o facilitate cheie a sistemului Lexus Hybrid Drive, noul model LF-Ch va permite transportul cu zero emisii poluante in zonele urbane.

Lexus LS

De asemenea, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, vor fi prezentate elementele de facelift ale gamei LS, care incorporează caracteristici revoluţionare de design interior si exterior, o configuratie noua a scaunelor si o dinamica de drum imbunatatita.

Singurul vehicul hybrid din segmentul sedan de lux, Lexus LS 600h, va fi imediat identificat ca nava amiral a gamei LS prin elementele de stil pe care le dezvaluie, prin pachetul de dotari si numeroasele imbunatatiri operate la sistemul Lexus Hybrid Drive.

Lexus GS
Gama de modele GS cuprinde elemente actualizate de siguranta, noi culori pentru exterior si interior, in timp ce statutul de nava a miral a gamei, detinut de GS450h, este acum reconfirmat. GS450h ramane singurul model premium hybrid din segmentul mediu. Gama GS 2010 beneficiaza de imbunatatiri la nivelul sistemului audio si de navigatie.

IS si IS F
Gama IS isi va face apariţia cu o serie de imbunatatiri la nivelul sistemului audio si cu un nou pachet F Sport. De asemenea, modelul IS F, un sedan sport cu performanţe la cele mai inalte standarde, va fi dotat cu un nou diferential autoblocant.

Lexus va expunde la Salonul Auto de la Frankfurt si modelul RX450H, un SUV hybrid cu performante inalte si cele mai reduse emisii de CO2 din clasa sa. In standul Lexus va fi expus si IS 250C, noul model decapotabil Lexus, ce combina eleganta sedanului IS cu ingeniozitatea inginerilor de a oferi prin acest model o combinatie unica intre placerea de a conduce si confortul unei calatorii cu masina decapotata sau capotata.

Despre Lexus

Lansata in 1989, marca Lexus a devenit renumita la nivel mondial datorita aspiratiei permanente catre perfectiune- ilustrata si de sloganul marcii -, calitatii remarcabile, standardului tehnologic foarte inalt al produselor sale si conceptului sau unic de servicii complete catre client.

Ca o subliniere a valorilor traditionale ale marcii Lexus, cum ar fi inalta calitate a manufacturii, luxul interior si tehnologia de ultima generatie, filosofia de design L-finesse reprezinta un factor semnificativ in pozitionarea Lexus ca o marca cu trasaturi unice, dezirabila la nivel global.

In prezent, Lexus ramane primul – si unicul – producator de autoturisme din clasa premium ce ofera o gama completa de modele hibride in acceptiunea completa a termenului (full hybrid). Aceasta gama cuprinde RX 400h, GS 450h si LS 600h. In Europa, mixurile de vanzari ale vehiculelor echipate cu Sistemul Hibrid Lexus Drive contabilizeaza aproximativ 60% din gama LS, aproximativ 50% din gama GS si aproape 70% din gama RX. In Romania, aceste procente se situeaza la 85% din gama LS, aproximativ 73% din gama GS si aproape 85% din gama RX la nivelul anului 2008.