liceu_buzau_concurs1.jpgIn vederea descoperirii si promovarii tinerelor talente in domeniul atletismului, Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter” din Buzau, in colaborare cu Asociatia Judeteana de Atletism si Directia Judeteana de Sport, a organizat un concurs destinat elevilor din clasele a III-a si a IV-a.

Actiunea s-a desfasutat pe Stadionul de atletism, unde au participat peste 100 de elevi din municipiul Buzau si comunele apropiate. De buna organizare a concursului s-a ocupat catedra de atletism a LPS Buzau. Concursul a constat in probe de alergare viteza si rezistenta si saritura in lungime.

Copiii participanti au fost insotiti de parinti si profesori, care i-au incurajat pe tot parcursul competitiei. Intr-o atmosfera entuziasta elevii au fost premiati de prof. Ilie Lacramioara, directorul LPS Buzau si prof. Ionascu Marian, inspector de Educatie fizica si sport – ISJ Buzau. Premiile au constat in diplome, cupe, tricouri si dulciuri.

Cu certitudine, o parte dintre micii atleti vor fi selectionati pentru clasa a V-a, profil atletism, a Liceului cu Program Sportiv „Iolanda Balas Soter” din Buzau.

liceu_buzau_concurs2.jpg