Liceul de Informatică “Grigore Moisil” din Timișoara se numără printre câştigătorii competiţiei naţionale “Şcoală Europeană” 2015

Liceul Teoretic “Grigore Moisil” (de Informatică) din Timişoara este declarat câştigător în cadrul competiţiei naţionale “Şcoala Europeană” 2015, fiind unitatea şcolară care dă în fiecare an cel mai mare număr de olimpici naţionali şi internaţionali din vestul ţării, care au cucerit numeroase medalii de aur la profilul Informatică.

“Rezultatul a fost anunţat, printr-un comunicat, de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, Direcţia Generală Învăţământ Preuniversitar. Competiţia în care şcoala s-a evidenţiat pune în valoare calitatea şi coerenţa managementului şcolii, precum şi impactul proiectelor europene din domeniul educaţiei derulate sau în curs de derulare”, a declarat Aura Danielescu, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Danielescu precizează că certificatul este obţinut în contextul susţinerii de către Uniunea Europeană a programelor din domeniul educaţiei şi conferă recunoaştere şi prestigiu în cadrul comunităţii educaţionale.

Recunoaşterea de la Bucureşti este susţinută şi de o Gală a olimpicilor “Grigore Moisil” Timişoara, eveniment aflat la cea de-a III-a ediţie, care a răsplătit recent efortul şi performanţele elevilor care au obţinut premii şi menţiuni la olimpiadele şi concursurile şcolare, etapa internaţională, naţională şi judeţeană şi profesorii lor antrenori. Au primit premii 145 de elevi şi 41 de profesori, într-un cadru special şi în prezenţa autorităţilor judeţene şi locale. AGERPRES