lic ioan slavici.jpgLiceul „Ioan Slavici” din Panciu, judeţul Vrancea, va fi reabilitat printr-un proiect cu fonduri europene, ce va fi implementat până în 2013. Proiectul „Edu-Panciu – proiect pentru extinderea, dotarea şi reabilitarea Liceului Ioan Slavici” este finanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi are o valoare de 30,5 milioane lei.

Conform unui comunicat transmis miercuri, prin proiect se realizează construcţia şi dotarea a două corpuri de clădire care să conţină opt laboratoare de specialitate: două de informatică, un laborator de biologie, un laborator de chimie, un laborator de fizică, un laborator de matematică, un altul de limbi străine şi un laborator de ştiinţe economice.

De asemenea, viitorul centru liceal va fi dotat şi cu o sală multimedia, destinată cursurilor interactive care utilizează tehnici moderne de predare şi amenajarea unui spaţiu destinat Muzeului „Ioan Slavici”, care va fi utilizat şi ca laborator pentru orele de limba şi literatura română. AGERPRES