Una dintre ultimele ediții ale anului 2018 din programul “Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” a avut loc la Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Brăila. 60 de elevi ai liceului au participat, pe 5 decembrie 2018, la prezentarea intitulată “Stil de viață sănătos”.

Elevii au avut ocazia să discute cu reprezentanții Alphega, Dorin Moisescu și Lucian Murgocea, despre ce înseamnă un stil de viață sănătos. Aceștia au fost foarte curioși în legătură cu tema dezbătută și au avut multe întrebări pertinente de adresat, la care specialiștii au răspuns cu drag. Întrebări precum „Ce este codeina?”, „Este mai sănătoasă o țigară electronică decât una normală?”, „La câte pahare consumate se consideră că ești alcoolic?” și-au găsit miercuri răspunsurile, la liceul din Brăila.

 “Vă mulțumim pentru activitatea desfășurată la Liceul Teoretic Nicolae Iorga în data de 5 decembrie 2018. A fost o activitate interesantă, captivantă, atât pentru elevii clasei a IX-a, cât și pentru cei de a XI-a. De altfel, cred că s-a văzut acest lucru, pentru că elevii au participat, au pus întrebări, au fost curioși”, a spus Mirela Butoi, Profesor Coordonator, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” Brăila.

Programul “Sănătos în Clasă, Sănătos Acasă” este desfășurat de Oameni și Companii în colaborare cu Farmexpert/ Alphega și Antibiotice și a ajuns la cea de-a 23-a ediție. Până acum, programul s-a desfășurat în mai multe licee și colegii din România, iar printre temele atinse s-au numărat cele precum „Crezi că fumatul este COOL”, „Contracepția și bolile cu transmitere sexuală”.