caravana_lsrs.jpgCea de-a V-a ediţie a Caravanei Online derulată de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) se va desfăşura în perioada 18-30 mai exclusiv pe pagina de Facebook a proiectului LSRS Mentorat.

„Proiectul Caravana LSRS Online este continuarea firească a LSRS Face2facebook şi se adresează tinerilor interesaţi de studiul în străinătate. Prin intermediul proiectului, aceştia vor avea ocazia să intre în contact direct, online, pe Facebook, cu studenţi români de pe trei continente, ce studiază în Danemarca, Norvegia, Spania, Turcia, Luxemburg, Germania, Austria, Franţa, SUA, UK, Belgia, Suedia, Elveţia, Olanda, Irlanda, Arabia Saudită, Finlanda, China şi Canada”, a anunţat LSRS print-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Caravana Online îşi doreşte să sprijine tinerii interesaţi să studieze în străinătate facilitându-le accesul la informaţii cât mai complete, venite de la persoane care au studiat sau studiază în diferite ţări ale lumii.

Proiectul se va desfăşura începând cu data de 18 mai până pe 30 mai, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MentoratLSRS, în intervalele orare 19,00 – 20,00 şi 20,00 – 21,00. Moderatorii discuţiilor vor fi voluntari LSRS cu experienţă, studenţi sau absolvenţi ai unui ciclu de studii în universităţi din străinătate. AGERPRES