Proiectele legate de digitalizarea din sistemul educațional sunt prioritare. Este asigurarea dată de ministrul Educației, Liviu Pop, în cadrul discursului său din cadrul Galei Edumanger.ro.
Reprezentantul Executivului a vorbit despre mai multe proiecte de succes puse în aplicare în timpul mandatului său, unul dintre acestea fiind și intrarea în digitalizare completă a județului Buzău. Alte teme prioritare pentru minister sunt manualele în format virtual.
”Valoarea cumulată a proiectelor aflate acum în implementare în domeniul educației este de 170 de milioane de euro, există o competiție reală pentru valorizarea anumitor idei și teme și invit pe fiecare dintre colegii noștri să se inspire din proiectele de succes, toate vor contribui la creșterea calității procesului de învățământ”, a mai arătat ministrul Pop.
Gala Edumanager.ro, ajunsă la a V-a ediție, a avut loc miercuri, 22 noiembrie 2017, la Hotel Pullman din Capitală. Evenimentul dedicat învățământului românesc a fost organizat de Oameni și Companii, editorul portalului Edumanager.ro, și a reunit peste 160 de participanți.