Liceul cu Program Sportiv din Brăila a anunţat că sărbătoreşte 25 de ani de la înfiinţare şi 40 de ani de activitate sportivă şcolară, ocazie cu care a pregătit o serie de evenimente la care sunt invitaţi să participe sportivi de renume mondial, foşti elevi ai liceului.

Manifestările se vor desfăşura în ziua de 27 noiembrie, în program fiind cuprinse dezvelirea unei plăcii aniversare amplasată în faţa Liceului cu Program Sportiv, după care va urma un program aniversar la Teatrul „Maria Filotti”.

La manifestări sunt invitaţi să participe sportivii de renume mondial Diana Mocanu, Camelia Potec, Ionuţ Pungă, Anişoara Cuşmir, Beatrice Coadă, Adelina Gavrilă, precum şi ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop, şi Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Alexandru Dunca. „Dorim ca acest eveniment să fie un prilej de bucurie şi mândrie pentru întreaga comunitate”, a spus directorul Liceului cu Program Sportiv Brăila, profesor Alin Oprea.

Festivităţile sunt organizate de Liceul cu Program Sportiv în parteneriat cu Primăria Brăila şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila. AGERPRES