Lucian Talpeș, studentul danubian nominalizat printre finaliştii proiectului “Studentul anului 2013″

talpes_lucian.jpgProiect naţional care încearcă să aducă laolaltă mediul de business şi mediul studenţesc, “Studentul Anului 2013”, premiază excelenţa în mediul universitar românesc pe cinci categorii de concurs: Economie, Jurnalism şi Comunicare, Medicină, Drept şi Arhitectură. Acest proiect urmăreşte multiple direcţii de dezvoltare a participanţilor, în decizia finală a juriului cântărind, în proporţie de 25% activitatea curricurală şi extracurricurală a studentului şi 75 %, proba de concurs.

Lucian Talpeș, student în anul II la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii “Danubius”, a fost nominalizat printre cei 5 concurenţi aleşi, fiind invitat la două evenimente importante ale proiectului, ambele adresate finaliştilor: mini-proiectul de 3 zile asigurat de Petrom România şi Gala Premiilor “Studentul Anului”, din 28 mai 2013, evenimente care vor avea loc în Bucureşti.

Imaginea starului TV în contextul promovării de marcă a fost tema realizată în stilu-i excelent, Lucian convingând încă o dată, dar un alt juriu, după alte criterii, că merită să ajungă în finala pentru un titlu care îi recunoaşte meritul de a face parte din elita mediului universitar, la categoria Jurnalism şi Comunicare.

Spunem încă o dată pentru că nu au trecut nici două luni de la poziţionarea pe primul loc a echipei aceluiaşi student al Universităţii “Danubius”, pentru ideea neconvenţională DEZENERVEAZĂ-TE!, în cadrul lansării unei noi comunităţi de brand cu ocazia Workshop-ului Teach Me 8 organizat de Advice Students.

Remarcat pentru efervescenţa activităţilor sale curricurale şi extracurriculare de către chiar Rectorul Universităţii “Danubius,” Andy Pușcă, ce l-a impulsionat pe Lucian să meargă mai departe şi să participe la orice competiţie care îi validează performanţa, studentul danubian are certitudinea că nu este singur în aceste zile la Bucureşti.