Reparaţii şi igienizări au loc în această perioadă în toate cele 70 de unităţi de învăţământ din sectorul 6, excepţie făcând şcolile cuprinse în programul BEI, în care se execută lucrări de reabilitare sau sunt în perioada de garanţie.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6 emis joi, preşcolarii şi elevii vor reveni în grădiniţe, şcoli generale şi licee care, la toamnă, vor arăta mult mai bine.

Vor fi executate lucrări asupra instalaţiilor sanitare, electrice şi termice, a canalizării, cu înlocuirea totală sau parţială a tuburilor, a teraselor, prin refacerea parţială sau integrală a hidroizolaţiei.

De asemenea, intervenţiile prevăd şi montarea unor noi gărduleţe, reamenajarea locurilor de joacă, dar şi montarea unor rampe de acces pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii şi grupuri sanitare adaptate nevoilor persoanelor dependente de fotoliul rulant.

”Pe parcursul vacanţei de vară, în toate unităţile de învăţământ din sectorul 6 vor fi efectuate lucrări de reabilitare, cu scopul de a le oferi elevilor condiţii optime pentru noul an şcolar. Acţiunile vor fi finalizate înainte de septembrie 2013, astfel încât şcolile vor fi pregătite să-şi întâmpine elevii”, a declarat primarul Rareş Mănescu, potrivit comunicatului citat. AGERPRES