„Lucrarile de constructie la campusurile scolare din localitatile Verendin si Bozovici, din judetul Caras Severin sunt in intarziere sau nici macar nu au inceput”, a declarat inspectorul scolar general Boris Vatzulic.
Primarul comunei Luncavita, Ion Velescu a precizat ca lucrarile de la campusul din Verendin sunt in intarziere din cauza faptului ca abia acum a fost solutionata problema legata de terenurile pe care se va construi acest campus scolar. Dupa intabularea acestor terenuri de catre proprietari s-au cumparat patru parcele, in valoare de un miliard de lei vechi. Primarul a mai spus ca in acest moment se lucreaza la caietul de sarcini pentru a putea organiza licitatia de executie. Lucrarile vor incepe in luna iulie, ele urmand a se finaliza peste doi ani.

Noul campus scolar, cu profil de agro- turism montan, va beneficia de camin pentru elevi, cantina, sala de sport, pensiune turistica si micro-ferme. Din cele 16 miliarde oferite de Guvernul Romaniei, doar 3 au fost folosite pentru realizarea proiectarii. Si la campusul din localitatea Bozovici lucrarile sunt in intarziere. Au fost alocate 20 de miliarde de lei vechi, insa primaria localitatii a cerut suplimentar inca 15 miliarde de lei vechi, pentru a putea definitiva constructia.