maia morgenstern.jpgInvitate la evenimentul „Povești ale femeilor de succes”, care a avut loc pe 13 aprilie în Aula Magna a Universității „Petre Andrei” din Iași, actrița Maia Morgenstern și Excelența Sa Tanya van Gool, ambasadoarea Olandei în România, au împărtășit tinerilor propriile viziuni despre succes.

„Am să vă spun câțiva pași importanți pentru o carieră reușită, în orice domeniu și oriunde în lume: să vă propuneți obiectivele pe care doriți să le atingeți, și aici trebuie să fiți sinceri cu voi, să definiți ce puteți face pentru a atinge aceste scopuri, să le apărați indiferent de ce se întâmplă și să credeți în voi. Dar nu uitați că trebuie să vă simțiți confortabil cu ceea ce ați ales”, le-a spus tinerilor Excelența Sa Tanya van Gool.

La rândul său, Maia Morgenstern a vorbit publicului despre experiențele sale de actriță, studentă și de profesor. „Succesul nu trebuie confundat cu popularitatea sau cu moda dintr-un anotimp al anului sau al vieții. A avea succes înseamnă să crezi cu putere în ceva, așa încât aveți încredere în ambițiile dumneavoastră și îndrăzniți să visați”, i-a îndemnat aceasta pe elevii și studenții din public.

Conf.univ.dr. Daniel Șandru le-a mulțumit invitatelor, din partea Universității „Petre Andrei” din Iași, pentru că au făcut posibilă întâlnirea de astăzi. „Suntem mândri și onorați să găzduim un eveniment de înaltă ținută și să contribuim la scrierea unei povești de succes despre femei de succes” , a spus acesta.

La evenimentul organizat în cadrul proiectului POSDRU „Șanse egale și respect pentru femeile din Regiunile Nord Est și Centru” și implementat de Fundația EuroEd, Fundația Professional și Pixel Associazione din Florența, au mai participat Lucy Glaser, femeie de afaceri din Gura Humorului, Carmen Chidovat, manager regional Piraeus Bank la Iași, Doina Azoicăi, decanul Facultății de Medicină din Iași și Adriana Cazan, prima femeie guvernator Lions Clubs International – România. Întîlnirea a fost moderată de profesorul Ștefan Colibaba, reprezentantul Fundației EuroEd.