150 de persoane participa la prima editie a Conferintei Nationale pentru Management Modern in Educatie, care are loc in perioada 7-9 decembrie la Sinaia.
In prezenta Ministrului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Cristian Adomnitei, participantii pun in discutie managementul institutiilor educationale din tara, solutii de imbunatatire a actului managerial si de gestionare a comunicarii cu diferitele tipuri de public ce afecteaza activitatea unei astfel de institutii.

La eveniment sunt prezenti rectori si prorectori de universitati, inspectori scolari generali, directori de colegii si licee din toata tara, reprezentanti ai agentiilor guvernamentale in domeniu, companii mari cu solutii pentru domeniul educational.

Conferinta este organizata cu sprijinul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, in calitate de Partener Oficial, al companiei The Red Point in calitate de Partener Principal si al companiilor: DAS, Electra, Deko – Policolor, Philips Lighting si Kartezian in calitate de Parteneri.

”Conferinta Nationala pentru Management Modern in Educatie este o importanta oportunitate de acces la informatii de specialitate si dezbatere a unor standarde de eficienta manageriala in institutiile educationale din Romania. Avem nenumarate modele de performanta manageriala in tara, din pacate insuficient promovate, incat imi doresc sa le facem cunoscute in cadrul acestui eveniment si sa invatam, prin dialog si schimb de experienta, modalitati si demersuri pentru un management de calitate, in acord cu evolutiile din spatiul educational al Uniunii Europene”, a declarat Camelia Gavrila, Inspector Scolar General – Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.