ase-bucuresti.jpgAcademia de Studii Economice va organiza o serie de manifestări cu prilejul sărbătoririi anul acesta a 102 ani de existenţă. Manifestările vor debuta pe 6 aprilie cu Adunarea Festivă din Aula Magna şi în cadrul căreia vor fi lansate cartea şi filmul despre Centenarul ASE.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, în perioada 6-9 aprilie se vor desfăşura „Zilele Porţilor Deschise” pentru viitorii studenţi ASE şi mai multe conferinţe adresate comunităţii academice, precum: Conferinţa „Critical Thinking in Business – Practice vs. Theory”, susţinută de Peter H. Frank; conferinţa „Single Digital Market” susţinută de Adina Vălean, vicepreşedintele Parlamentului European; conferinţa „Academia SpEranţei – 10 ani de Voluntariat din Iubire pentru Oameni” – un proiect de voluntariat iniţiat de ASE şi care împlineşte pe 6 aprilie 10 ani de implicare în comunitate.

„La evenimente vor participa invitaţi de seamă din rândul personalităţilor din mediul economic, cultural, social şi educaţional, reprezentanţi ai conducerii ASE şi studenţi, pentru a marca cei 102 ani de activitate, prestigiu şi performanţă ai Academiei de Studii Economice din Bucureşti”, precizează sursa citată.

Înfiinţată prin Decret Regal, la 6 aprilie 1913, sub denumirea de Academia de Înalte Studii Comerciale şi Industriale, Academia de Studii Economice din Bucureşti sărbătoreşte anul acesta 102 ani de existenţă. AGERPRES