profesori in sala.jpgRezultatele concursului de titularizare organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş, la care au participat 786 de cadre didactice, au fost modeste.

În urma concursului de titularizare numai şapte cadre didactice au reuşit să obţină nota 10. Purtătorul de cuvânt al ISJ Maramureş, Pavel Filip, a declarat, miercuri, că rezultatele în urma examinării pentru titularizare sunt mici.

Conform datelor afişate pe site-ul instituţiei, din cei 786 de candidaţi, prezenţi la examenul de titularizare 151 au luat note sub 5 şi 432 au luat note intre 5 şi 7. De asemenea, 15 profesori au luat nota 1, în timp ce doar şapte dascăli au reuşit să ia note de 10.

La nivelul judeţului Maramureş au fost scoase la concurs 1.146 posturi vacante, dintre care 472 complete, 193 titularizabile şi 279 netitularizabile, şi 647 de posturi incomplete.

Doar candidaţii care au obţinut cel puţin media 7 la examen pot accede la un post titularizabil, restul cu note sub 5 vor avea posibilitatea să ocupe un post de suplinitor.
În urma analizării contestaţiilor depuse de nemulţumiţi, în zilele de marţi şi miercuri, conducerea ISJ Maramureş va afişa rezultatele finale pe 10 august. AGERPRES