univ_vest.jpgPatru studenţi de la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, secţiile Finanţe Bănci şi Contabilitate respectiv Informatică de Gestiune, promoţia 2014, a Universităţii de Vest Timişoara (UVT) au fost premiaţi de către PwC România cu câte o poziţie de intern. Candidaţii au fost selectaţi în parteneriat cu profesorii, dintre studenţii cu cele mai bune rezultate academice.

„Susţinem şi legăm parteneriate puternice cu mediul de afaceri pentru ca studenţii noştri să aibă cele mai bune oportunităţi de angajare, în companii de prestigiu. Parteneriatul cu PwC România este unul de tradiţie şi ne bucurăm să îi avem alături. Continuăm să atragem aproape cât mai mulţi actori principali din mediul socio-economic”, a declarat miercuri, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Reprezentanţii PwC România afirmă, la rândul lor, că inventivitatea, adaptabilitatea şi dinamismul studenţilor români reprezintă un potenţial extraordinar de care ţara noastră are nevoie pentru a-şi consolida dezvoltarea economică. „PwC România este onorată să sprijine câţiva studenţi şi masteranzi cu performanţe academice deosebite să-şi poată dezvolta acest potenţial prin participarea în cadrul programului Jump Start to Trusted Business Advisor. Dorinţa noastră este de a insufla acestor tineri valorile excelenţei profesionale şi a dedicării faţă de clienţi şi nevoile lor, valori care stau la baza culturii organizaţionale a PwC’, a declarat Alexandru Medelean, director, liderul echipei de servicii integrate pentru antreprenori din cadrul PwC România şi fondatorul acestui program. AGERPRES