scoala_elf.jpgTrupa de teatru in limba engleza a Scolii „Elf” din Cluj-Napoca, a prezentat, pe 19 martie, la Teatrul Ariston Roof din San Remo (Italia), spectacolul cu piesa „Charlie and the Chocolate Factory”.

De asemenea, in cursul dupa-amiezii, elevii clujeni au participat la o parada ce se desfasoara pe strazile frumoasei statiuni de pe riviera italiana.

Micii artisti de la „Elf” sunt prezenti in aceste zile la Festivalul International al Creativitatii in Scoli de la San Remo, competitie la care concureaza elevi din peste 20 de tari. Echipa este insotita de profesorul Leonard Dan, regizorul piesei. Formatia s-a calificat, in 2008, in finala sectiunii „Eurotheatre” de la San Remo, la Festivalul de teatru scolar in limba engleza „Come with us to Dramaland”, organizat de Asociatia Profesorilor de Limba Engleza din Cluj-Napoca, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean. Piesa in care joaca 13 elevi ai Scolii „Elf” a castigat atunci sapte premii. Manifestarea de la San Remo se afla la a XI-a editie si se va incheia pe 22 martie.