Microbuze noi pentru şcolile din judeţul Tulcea

microbuz scolar.jpgInspectoratul Şcolar Judeţean Tulcea a distribuit zilele acestea patru microbuze şcolare noi comunelor din judeţ, necesitatea acestora apărând în urma reorganizării unităţilor de învăţământ.

Inspectorul şef al ISJ Tulcea, Doru Căpriţă, a declarat marţi că cele patru microbuze şcolare noi au ajuns în comunele Topolog, Jurilovca, Murighiol şi Luncaviţa, ele fiind puse în funcţiune chiar săptămâna aceasta.

‘Am primit şase cereri pentru acordarea unor microbuze şcolare, iar din acestea patru au fost soluţionate. Celelalte două cereri au fost primite din partea comunelor Beidaud şi Ceatalchioi. La Beidaud însă nu au fost aduşi încă elevii din satul Neatârnarea, iar la Ceatalchioi s-a acordat prin redistribuire un ARO care face faţă mai bine condiţiilor de drum’, a precizat inspectorul şef Doru Căpriţă.

Ultimele microbuze şcolare au fost acordate judeţului Tulcea în luna noiembrie a anului 2010, atunci când ministerul de resort a repartizat patru mijloace de transport comunei Stejaru, Ceamurlia de Jos, Hamcearca şi Casimcea.

În perioada 2001-2008, potrivit ISJ, 66 de microbuze şcolare au fost repartizate unui număr de 24 de centre de comună, în următorii doi ani alte trei microbuze fiind transferate unităţilor de învăţământ care nu au beneficiat de aceste mijloace de transport. AGERPRES

Microbuze noi pentru scolile din judetul Tulcea

Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea urmeaza sa primeasca zece microbuze noi pentru unitatile de invatamant din judet, a declarat seful ISJ, Mihai Stroe, adaugand ca au fost deja stabilite scolile care vor beneficia de noile autoturisme.
(mai mult…)

Evenimente

Interviu

Infografic

Legislatie

Programe

Preventie