studis.jpgUniversitatea „Petre Andrei” din Iași pune la dispoziția studenților săi, începând cu acest an universitar, Complexul Studis.

Acesta este situat, în centrul orașului, în apropierea sediului principal al UPA. „Orice universitate care se respectă trebuie să ofere studenților săi facilități de cazare și de petrecere a timpului liber”, a precizat Rectorul UPA, Prof.univ.dr. Doru Tompea.

Complexul Studis cuprinde, în prezent, peste 200 de locuri de cazare în garsoniere cu toate facilitățile unui hotel de trei stele (internet, televizor, frigider, chicinetă, spălătorie, interfon, parcare proprie) și un bistrou în care studenții pot servi micul dejun. Conducerea universității intenționează să dezvolte campusul împreună cu Liga Studenților. „Pe viitor vom oferi și servicii de cantină pentru studenți și profesori și vom amenaja și un club studențesc în care vor funcționa spații de socializare, entertainment, clubbing și o sală de fitness”, a mai adăugat Prof.univ.dr. Doru Tompea.

Prețul pentru un loc în cămin începe de la 60 de euro. Campusul Studis este deschis și studenților de la alte universități ieșene, în limita locurilor disponibile.