Niciun candidat nu s-a înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar adjunct la nivelul judeţului Gorj, data limită de depunere a dosarelor fiind 5 aprilie, a declarat luni inspectorul şcolar general Ion Işfan. Potrivit sursei citate, în acest caz actualul adjunct Petre Nanu va rămâne în funcţie la IŞJ Gorj până la reluarea concursului. De asemenea, în această perioadă va fi organizat concurs şi pentru ocuparea funcţiei de director al Casei Corpului Didactic, o singură persoană înscriindu-se pentru acest post.

„Intervalul de timp în care cei care vor să fie inspector şcolar general adjunct la IŞJ Gorj sau director la Casa Corpului Didactic se pot înscrie a expirat duminică, la ora 11,00. Nu şi-a depus nimeni dosarul la concursul pentru ocuparea postului de inspector general adjunct. S-a înscris doar un singur candidat pentru celălalt concurs, cel de director la Casa Corpului Didactic. Este vorba despre actuala directoare Marinela Pârvulescu”, a precizat Ion Işfan.

În perioada 20 aprilie – 29 mai sunt programate concursurile pentru ocuparea funcţiilor de inspector şcolar adjunct şi director al Casei Corpului Didactic. AGERPRES