usamv_cluj_.jpgAbsolventii Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara pot opta, incepand cu anul universitar 2009-2010, pentru 18 noi domenii la studiile de masterat, pe langa cele 16 existente in prezent.

In acest an, au absolvit USAMV, cu examen de licenta, aproximativ 1.500 de studenti, care pot alege, pentru masterat, printre alte domenii, si ingineria mediului, a produselor alimentare, managementul modern in agricultura si zootehnie, biotehnologiile sau diferite sectoare ale medicinii veterinare, adaptand pregatirea lor la conditiile concrete ale economiei de piata.

Scoala Masterala a USAMV, recent infiintata, vine in intampinarea absolventilor prin servicii de consultanta. Studentii se pot informa la Scoala Masterala si pot fi, de asemenea, indrumati in alegerea celei mai potrivite specializari, potrivit curriculei si cerintelor actuale. Noul serviciu al USAMV eficientizeaza optiunea aleasa in raport cu cunostintele ce vor fi dobandite si cu implicarea viitoare pe piata muncii.