Având în vedere deschiderea unui nou an universitar, conducerea tuturor universităților ar trebui să gândească la un plan de măsuri asupra dezinfecției optime și rapide, care să fie adoptate imediat pentru a scuti studenții de grija unei posibile infectări.

Compania BIOCOMP este singurul partener de încredere în prevenirea transmiterii oricărui agent patogen periculos deoarece creează o barieră ecologică împotriva oricărui biocontaminant, precum: gripele sezoniere, răceli, viroze, conjuctivită, gastroenterită și alte boli specifice.

Avantajele dezinfecției cu tehnologia luminii UV-C în amfiteatre

Utilizată inițial (în urmă cu peste 100 de ani) pentru controlul și combaterea transmiterii biocontaminanților, tehnologia luminii ultraviolete UV-C este folosită astăzi pentru distrugerea unui număr ridicat de agenți patogeni periculoși: virusuri, bacterii, mucegaiuri, protozoare etc.

Principalele avantaje ale folosirii unui sistem B.E.I (Biosecuritate Ecologică Integrată) fiind și singurul sistem din lume ce abordează holistic toate căile posibile de contaminare blocându-le concomitent:

  • protectia la contaminarea cu agenți patogeni ce pot afecta sănătatea, viața și activitatea studenților.
  • acțiunea de biosecurizare se realizează în mod ecologic, fără a se modifica calitatea aerului.
  • acțiunea de biosecurizare vizează aerul, suprafețele generale și obiectele.

Astfel vă prezentăm planul de măsuri ce ar trebui aprobat pentru a se asigura pragul de dezinfecție optimă împreună cu noul sistem B.E.I (Biosecuritate Ecologică Integrată), marca BIOCOMP:

  • montarea dispozitivelor de dezinfecție BIOCOMP cu lumină ultravioletă UV-Cpentru dezinfecția aerului care sunt special concepute pentru a funcționa în deplină siguranță în prezența studenților, ce asigură un grad maxim de protecție.

Dezinfecția se realizează în mod ecologic – dispozitivele biocide marca BIOCOMP nu emit ozon (iritant pentru tractul respirator uman) sau alți compuși secundari.

  • montarea dispozitivelor de dezinfecție BIOCOMP pentru dezinfecția suprafețelor ce se folosesc doar în absența studenților și sunt special proiectate pentru a se adapta oricărui tip de spațiu și acționează pentru a crea un sistem activ de protecție împotriva infectărilor.
  • procesul de biosecurizare ecologică integratăeste completat de dispozitivele speciale cu lumină UV-C BIOCOMP pentru dezinfecția obiectelor (telefoane mobile, tablete, pachete, documente, tastatură etc.) și dispozitive speciale cu lumină UV-C BIOCOMP pentru dezinfecția încălțămintei.

În concluzie, dotarea universităților cu dispozitivele de dezinfecție cu lumină ultravioletă UV-C marca BIOCOMP, pe lângă beneficiile prezentate mai sus mai oferă și o mai bună calitate a aerului din interiorul sălilor, siguranță și comfort.