O delegaţie de profesori de la Universitatea din Cadiz, Spania, în vizită de lucru la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău

univ_bc_cadiz.jpgO delegaţie de profesori formată din Prof. Juan Antonio Lopez Ramirez și Prof. Jose Luis Cueto Ancela de la Universitatea din Cadiz, Spania, susţin în perioada 4-16 noiembrie cursuri la Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău pentru masteranzii de la Facultatea de Inginerie, programul de studii Managementul și protecția mediului în industrie. Cursurile susținute tratează aspecte privind tehnicile moderne pentru tratarea apelor uzate, managementul zgomotului ambiental în orașe, strategii de monitorizare a zgomotului și elaborarea hărților de zgomot. În această perioadă se va analiza activitatea doctoranzilor aflați în cotutelă la cele două universități.

Vizita de lucru din această perioadă reprezintă o nouă etapă în cadrul acestui parteneriat academic în care vor fi stabilite și viitoarele direcții de colaborare.

O delegaţie de profesori de la Universitatea din Cadiz, Spania, în vizită de lucru la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău

univ_bc_cadiz.jpgO delegaţie de profesori formată din Prof. Juan Antonio Lopez Ramirez și Prof. Jose Luis Cueto Ancela, de la Universitatea din Cadiz, Spania, susţin în perioada 2-6 noiembrie cursuri la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pentru masteranzii de la Facultatea de Inginerie, programul de studii Managementul și protecția mediului în industrie. În această perioadă se va analiza activitatea doctoranzilor aflați în cotutelă la cele două universități.
(mai mult…)

Evenimente

Interviu

Infografic

Legislatie

Programe

Preventie

CALENDAR