Directoarea unei scoli din Zalau a fost suspendata din comisia de bacalaureat din care facea parte, fiind sesizat si Ministerul Educatiei, dupa ce pe Internet au aparut filme in care ea si sotul sau intretineau raporturi sexuale, inspectorul scolar general declarand ca situatia este „regretabila”.
Directoarea Scolii Generale „Mihai Eminescu” din Zalau apare, impreuna cu sotul ei, in mai multe filmulete si fotografii in timp ce intretineau relatii sexuale, aceste imagini fiind postate pe Internet pe un site destinat adultilor.

Inspectorul scolar general din cadrul Inspectoratulu Scolar al Judetului Salaj, Ioan Abrudan, a declarat ca nu se stie cine a postat filmuletele pe Internet, dar ca a fost anuntat Ministerul Educatiei si Cercetarii si ca directoarea a fost suspendata din comisia de bacalaureat din care facea parte.

„Am fost anuntat de directorea respectiva ca i-au aparut filmele pe Internet, dar ca nu stie cum au ajuns imaginile acolo. Sunt bulversat de ce s-a intamplat, pentru ca este vorba de o familie de tineri, in care ea este un cadru didactic cu rezultate foarte bune in invatamant. Am anuntat Ministerul Educatiei si, pana la lamurirea cazului, directoarea scolii a fost suspendata din comisia de bacalaureat din care facea parte”, a declarat inspectorul scolar.

Abrudan a calificat situatia ca fiind „regretabila” si a spus ca „este nepotrivit ca elevii sa vada asemenea imagini, avand in vedere ca un asemenea film e incompatibil cu meseria de educator”.

Ioan Abrudan, a declarat ca directoarea Scolii Generale „Mihai Eminescu” din Zalau si-a depus o cerere de concediu pentru o luna. Abrudan s-a declarat surprins de acest incident si a spus ca directoarea are functia respectiva de un an, fiind un cadru didactic iubit de elevi si colegi. „Nu am reusit astazi sa mai luam legatura cu directoarea de la Scoala Generala «Mihai Eminescu», dar am primit de la ea o cerere de concediu pentru perioada 26 iunie – 25 august. Cererea ii va fi aprobata, pentru ca este dreptul la concediu si nu o putem forta sa ramana in oras. Dansa este specializata in limba franceza si este in functia de director de un an. E este un dascal foarte iubit si apreciat atat de elevi, cat si de catre colegi”, a declarat inspectorul scolar.

Acesta a cerut organelor abilitate sa se autosesizeze si sa ajute la solutionarea cazului, sustinand ca este cea mai grava situatie de pana acum din invatamantul salajean.

Potrivit sursei citate, profesoara a sustinut ca a filmat totul pentru ea si pentru sotul ei si ca nu stie cum au ajuns imaginile pe Internet. Profesoara are ore de franceza si la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, la aceasta unitate de invatamant fiind cadru didactic titular.

Directorul adjunct al Scolii Generale „Mihai Eminescu” din Zalau, Maria Meleg, a declarat ca este sigura ca filmuletele si pozele porno de pe internet si in care directoarea scolii intretine raporturi sexuale cu sotul ei nu au fost postate pe site de catre cei doi soti.

Directoarea Scolii „Mihai Eminescu” Zalau are rezultate foarte bune in invatamant, implicandu-se si in activitati extracurriculare, impreuna cu elevii. Ultimul astfel de proiect a avut loc de Ziua Internationala a Copilului si se intitula „Siguranta ma priveste si pe mine, micul pieton”, destinat copiilor din clasele primare.