O noua echipa manageriala la Universitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu

gorun_adrian.jpgUniversitatea “Constantin Brancusi” din Targu-Jiu are, incepand de pe 15 februarie, o noua echipa manageriala. Senatul l-a reales ca rector pe prof. univ. dr. Adrian Gorun si a validat echipa manageriala propusa de acesta.
Prorectori au fost alesi prof. univ. dr. Liviu Cartana si Dorel Chiritescu, iar pentru functia de cancelar general a fost desemnat conf. univ. dr. Gheorghe Gamaneci.

“Mandatul pe care-l preluam azi nu este mai usor decat anteriorul, in sensul activitatilor in care dorim sa implicam universitatea, in asa fel incat sa intarim statutul de student prin recunoasterea absolventilor pe piata sociala a muncii”, a afirmat Adrian Gorun.

Rectorul prof. univ. dr. Adrian Gorun a ocupat, pana pe 16 ianuarie, functia de secretar general al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Ulterior, prin decizie a primului-ministru, Adrian Gorun a fost eliberat din functia de secretar general al MECT si numit in functia de secretar general al Comisiei Nationale de Prognoza.