revista uvvg.jpgRevista de Administratie Publica si Politici Sociale este o revista trimestriala de specialitate, publicata de Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad. Scopul sau este acela de a propaga cunoasterea si de a stimula formare de noi idei in domeniul administratiei publice si cel al politicilor sociale.

Revista de Administratie Publica si Politici Sociale publica articole inovatoare care abordeaza intr-un mod critic teme de interes in campul administratiei publice, cat si in cel al politicilor sociale. Articole care abordeaza domeniul de cercetare ale administratiei publice si cel al politicilor publice din alte perspective, cum ar fi: economic, cultural, politic, istoric si articole care stimuleaza noi idei si noi tipuri de abordari normative, etice si filosofice.

Revista, in mod special, incurajeaza cercetarile teoretice si empirice, perspectivele interdisciplinare, cat si abordarile care ofera posibilitatea largirii campului de cercetare existent al administratiei publice si celui al politicilor sociale.