universitatea bucuresti2.jpgUniversitatea din Bucureşti scoate la concurs aproximativ 300 de locuri la buget şi 1.500 de locuri cu taxă pentru sesiunea de admitere din septembrie, potrivit datelor furnizate de instituţia de învăţământ superior. Înscrierile la cea de-a doua sesiune de admitere pentru programele de licenţă ale Universităţii din Bucureşti au început miercuri, 1 septembrie, şi se vor încheia în 13 septembrie.

Examenele vor avea loc între 15 şi 17 septembrie, iar data limită de afişare a rezultatelor este 20 septembrie. Sunt puse la dispoziţie locuri la facultăţile Administraţie şi Afaceri, Chimie, Drept, Fizică, Filosofie, Geografie, Geologie şi Geofizică, Istorie, Litere, Matematică şi Informatică, Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Sociologie şi Asistenţă Socială, Teologie Ortodoxă, Teologie Baptistă, Teologie Romano-Catolică, Departamentul CREDIS.

Absolvenţii de liceu sau cei care doresc să-şi continue pregătirea la o a doua specializare în cadrul Universităţii din Bucureşti pot accesa site-urile facultăţilor, unde vor găsi oferta educaţională, prezentarea specializărilor pentru care se organizează sesiunea de admitere, numărul de locuri scoase la concurs, precum şi actele necesare la înscriere. AGERPRES