apostol_andreea.jpgAndreea Apostol, studentă la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii „Danubius” din Galați, se numără printre cei cinci finalişti ai concursului organizat de Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) pentru Excelenţă Academică în Străinătate 2015, categoria Erasmus. LSRS recunoaşte rezultatele deosebite ale tuturor finaliştilor din cadrul Competiţiei LSRS pentru excelenţă academică în străinătate.

Câştigătorii celor opt premii, vor fi aleşi dintre finalişti de către Juriul Galei 2015, vor fi anunţaţi în cadrul Galei Studenţilor Români din Străinătate, care va avea loc la Palatul Parlamentului, pe 8 ianuarie. Tinerii nominalizaţi sunt exemple remarcabile de excelenţă românească în străinătate şi în ţară.

În urmă cu trei ani, ” studenta atipică”, astfel cum a fost denumită în presa gălăţeană deoarece nu s- a grăbit să plece în străinătate deşi avea o medie la Bacalaureat care i-ar fi asigurat statutul de studentă bursieră la multe universităţi din Europa, a ales să rămână în România, la Universitatea „Danubius”, pentru a studia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Rezultatele de excepţie ale studentei Andreea Apostol au fost recunoscute şi la nivel local. La sfârşitul anului trecut, Andreea a primit Premiul Municipiului Galaţi 2014.