univ petru maior.jpgUniversitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureș are în această vară o ofertă pe cât de variată, pe atât de atractivă, pentru tinerii care doresc să susțină examenul de admitere, atât pentru studiile universitare de licență, cât și pentru studiile de master. Pentru absolvenții de liceu care doresc să urmeze cursurile UPM și au ratat șansa de a se înscrie în prima sesiune a admiterii la studiile de licență, există posibilitatea de a se înscrie la sesiunea de toamnă (5-9 septembrie), pentru locurile rămase disponibile la învățământul cu frecvență, respectiv la învățământul cu frecvență redusă. În aceeași perioadă din luna septembrie vor avea loc înscrierile și pentru studiile universitare de masterat, de asemenea la învățământul cu frecvență, respectiv la cel cu frecvență redusă.

Vă reamintim că, începând din 2015, Universitatea „Petru Maior” din Tîrgu Mureș a fost încadrată de ARACIS în rândul instituţiilor de învăţământ superior din România cu „Grad de încredere ridicat”, cel mai înalt nivel din punct de vedere al calității educaționale.

Detalii amănunțite despre oferta Universtității „Petru Maior” din Tîrgu Mureș pentru examenul de admitere 2016 găsiți în documentul care poate fi descărcat aici.