carmensilvae.jpgSituată într-un peisaj minunat, sub pădure şi la confluenţa râului Moldova cu pârâul Voroneţ, Pensiunea Carmen Silvae din Gura Humorului vă pune la dispoziţie 18 camere duble şi 3 apartamente cu toate dotările moderne: mobilier din lemn cu finisaje deosebite, în stil italian, flat-screen TV, internet wireless şi prin cablu, frigobar, baie cu dus şi hidromasaj, balcon pentru relaxare, savurat cafea şi admirat peisajul deosebit – la fiecare cameră.

Oferta specială a toamnei 20120 pentru companii constă în închirierea integrală a pensiunii cu numai 600 euro/noapte. Oferta este valabilă în perioada 1 octombrie – 20 decembrie şi include cazarea pentru 42-48 de persoane în 18 camere duble şi twin şi 3 apartamente, accesul la sala de conferinţe cu toate dotările necesare pentru desfăşurarea de conferinţe, traininguri, cursuri sau întâlniri de afaceri.

Pensiunea Carmen Silvae din Gura Humorului vă pune la dispoziţie elegantul restaurant al pensiunii şi terasa unde oaspeţii pot comanda a la carte din bucatele savuroase ale maeştrilor bucătari locali.

Pentru bucatele tradiţionale bucovinene şi pentru pregătirea lor în fata musafirilor gazdele vă pun la dispoziţie şi STANA TURISTICA proprie, unde puteţi petrece, la cerere, cu muzică din BUCOVINA şi puteţi asista la „pomana porcului”. Din meniu amintim: balmuş la pirostrii; berbecuţ şi viţel sau purcel de lapte la proţap; cârnăciori bucovineni şi mici la grătar după o reţetă românească veche; şunculiţă, slăninuţă şi pastramă de porc sau de oaie la afumătoarea din curteş ţuică de prune din Bucovina, afinată, fragată şi vişinată preparată în casă; vinul casei – îmbuteliat la Jidvei – „Carmen Silvae” (alb sau roşu); papanaşi sau clătite cu dulceaţă naturală-ecologică – de: afine, căpşuni, zmeură, coacăze, mure sau vişine; colţunaşi cu brânză de vaci, de oi sau cu gem de prune, de vişine sau de afine – bine stropiţi cu miez de nucă pisată şi cu zahăr sau cu miere de albine.

Ideile de afaceri se pot discuta în sala de conferinţe a pensiunii sau în jurul focului de tabără şi a grătarului încins, după inspiraţia fiecăruia. Sala de conferinţe are o capacitate de până la 60 de locuri, conexiune wireless şi toate dotările necesare.

Pentru alte amănunte şi rezervări, puteţi contacta reprezentanţii Pensiunii „Carmen Silvae” la tel. 0725.050595, 0740.038711, telefon/fax: 0230.234244, e-mail carmensilvae@gmail.com.

Web: www.carmensilvae.ro