Opt elevi ai Colegiului Naţional „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, care au fost premiaţi sau au participat la olimpiadele şcolare naţionale de chimie, fizică şi biologie, au fost premiaţi de operatorul regional de apă, AQUASERV, în deschiderea anului şcolar.

Purtătorul de cuvânt al AQUASERV, Nicu Tomuleţiu, a precizat că premiile în valoare totală de 4000 de lei sunt menite să încurajeze şi să sprijine elevii cu performanţe şcolare deosebite în domenii aflate în zona de interes a companiei.

Astfel, pe lista celor premiaţi s-au regăsit, luni, elevii: Dragoş Olaru (clasa a XII-a A), medaliat cu bronz la Fizică, Radu Moga (a X-a A), medaliat cu bronz la Fizică, Voicu Tomuţ (a X-a B), medaliat cu bronz la Fizică, Maria Oprea (a XI-a A), medaliată cu bronz la Fizică, Artur Maximilian Batori (a X-a D), menţiune specială la Chimie, precum şi trei elevi calificaţi la faza naţională – Casandra Ciuchină (a XI-a A) la Biologie, Andrei Nicuşan (a X-a A) la Chimie şi Delia Burduv (a XII-a B) la Ştiinţele Pământului.
„În calitate de membru al comunităţilor în cadrul cărora îşi desfăşoară activitatea, Compania AQUASERV îşi asumă o responsabilitate socială activă, iar educaţia constituie unul dintre principalele domenii de interes pentru companie, în acest sens sprijinirea elevilor cu performanţe şcolare deosebite, se completează în mod fericit cu strategia de implicare socială a companiei”, a precizat Tomuleţiu. AGERPRES