Cei ai în vedere când alegi o mașină? Care sunt dotările pe care ți le-ai dori neapărat incluse în mașina pe care o conduci?

MagAutomobile lansează un nou sondaj pentru a afla preferințele conducătorilor auto legate de dotările dorite la o mașină. Răspunsurile la sondaj vor fi colectate pe platforma MagAutomobile.ro, iar cele mai interesante statistici rezultate în urma sondajului vor fi făcute cunoscute publicului.

Cei ai în vedere când alegi o mașină? Care sunt dotările pe care ți le-ai dori neapărat incluse în mașina pe care o conduci?

MagAutomobile lansează un nou sondaj pentru a afla preferințele conducătorilor auto legate de dotările dorite la o mașină. Răspunsurile la sondaj vor fi colectate pe platforma MagAutomobile.ro, iar cele mai interesante statistici rezultate în urma sondajului vor fi făcute cunoscute publicului.

În plus, prin tragere la sorți, unul dintre participanți va avea șansa să conducă, timp de o zi, una dintre cele mai dotate mașini aflate în portofoliul MagAutomobile. Sondajul este publicat aici.

Campania se derulează până pe 22 noiembrie, iar câștigătorul va fi anunțat pe site și pe conturile sociale MagAutomobile: FacebookInstagram și LinkedIn.

Magautomobile.ro este o platformă integratoare dezvoltată de grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding, care are o experiență de peste 18 ani pe piața serviciilor auto din Nord-Estul României. Prin MagAutomobile clienții își pot achiziționa o gamă variată de mărci auto, atât noi, cât și rulate.