sala_curs.jpgŞcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative, Universitatea Valahia din Târgovişte, Universitatea din Piteşti şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” vor avea activitatea suspendată marţi – examene sau cursuri, a declarat luni ministrul delegat pentru învăţământ superior, Mihnea Costoiu.

Ministrul delegat pentru învăţământ superior a precizat că a vorbit cu rectorii universităţilor astfel încât să se dea posibilitatea studenţilor care nu se pot prezenta la examene din cauza vremii nefavorabile să le poată susţine la o altă dată.

Conducerea Universităţii din Bucureşti îşi va relua activitatea marţi (susţinerea examenelor din sesiune). Conducerea UB va decide în cursul zilei de marţi dacă se va desfăşura activitate miercuri, dar aceasta în funcţie de evoluţia vremii.

Ministerul Educaţiei Naţionale precizează că, în conformitate cu reglementările în vigoare, hotărârile de întrerupere temporară a activităţii sunt exclusiv la latitudinea conducerilor instituţiilor de învăţământ superior, în virtutea autonomiei universitare. AGERPRES