Marți, 22 martie,  începând cu ora 15:00, are loc întâlnirea comunităților OSC-Edumanager și Administrație locală. Tema acestei ediții speciale – Digitalizarea și dezvoltarea competențelor în educația preuniversitară – va fi discutată cu specialiști în educație, care vor analiza modul în care se pot implementa procesele de digitalizare și dezvoltare a competențelor digitale în învățământul preuniversitar, ce soluții sunt disponibile, dar și ce școli beneficiază deja de astfel de implementări.

De asemenea, va fi analizat un studiu de caz al Colegiului Național ,,Nichita Stănescu”  din Ploiești, pentru a a afla care au fost provocările ce au trebuit depășite în procesul de digitalizare.

Învitații acestei ediții: MARILENA IONAȘCU – Education Director, Microsoft; GABRIELA FORD -Președinte, Fundația EOS; ROBERT PUFAN – Cloud Solution Architect for Modern Work, Microsoft; CARMEN ARGEȘANU – Director, Colegiul Național „Nichita Stănescu” Ploiești vor fi moderați de către DORIN CHIOȚEA.

Întâlnirea se adresează directorilor, directorilor adjuncți, dar și cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, precum și reprezentanților administrației publice locale. Accesul la întâlnire se realizează pe baza înregistrării prealabile. Detalii și formular de înscriere găsiți aici.

Comunitatea OSC-Edumanager se adresează managementului instituțiilor de învățământ preuniversitar și universitar, precum și profesorilor. Comunitatea este dezvoltată și administrată de Oameni și Companii-OSC, organizație care oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale și 42 platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.