teb_logo.jpgEXPO 24 in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei, prin Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, organizeaza in perioada 22 – 24 octombrie, la Sala Polivalenta Bucuresti, editia a V-a a Targului Educational Bucuresti.

Targul Educational Bucuresti (TEB) este o manifestare ce are ca scop promovarea mijloacelor si materialelor didactice noi, in cadrul sistemului de invatamant public si privat din Romania. La expozitie vor fi prezente firme din Italia, Marea Britanie, Franta, Ungaria si Romania.

Participarea internationala la acesta manifestare, asigura o diversitate a ofertelor si produselor expuse: sisteme interactive de predare, table interactive, sisteme de televoting pentru elevi, materiale didactice clasice.

In aceasta perioada dificila pentru invatamantul din Romania, Targul Educational Bucuresti incearca sa realizeze, prin firmele expozante, o informare corecta asupra mijloacelor si sitemelor de invatamant moderne.

Deschiderea oficiala va avea loc joi, 22 octombrie 2009, de la ora 12.00, in prezenta oficialitatilor din cadrul Prefecturii Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti. Partenerii evenimentului sunt: MGT Educational, Kallysta, Radio Romania, PC Practic, CD Press, Eurodidactica si Intuitext

Printre produsele expuse in cadrul expozitiei se vor numara:

– materiale didactice (proiectoare, table interactive, tablete grafice);

– mulaje, harti, table scolare clasice, aparatura de laborator (chimie, fizica, biologie, geografie);

– soft educational (soft de matematica pentru profesori, soft de matematica pentru elevi, cursuri interactive de biologie, geografie, istorie, chimie, fizica);

– mobilier scolar (modele noi de banci si catedre, dotari sali de sport);

– carte educationala (manuale, dictionare, literatura universala);

– oferte educationale (tabere scolare, programe educationale).

Programul de vizitare va fi de joi, 22 octombrie pana sambata, 24 octombrie, intre orele 10.00 si 17.00. Mai multe informatii puteti obtine de pe site-ul oficial al evenimentului, www.teb.ro.