univ apolonia.jpgUniversitatea „Apollonia” din Iasi organizeaza pe 25 mai „Ziua portilor deschise” – un eveniment dedicat tuturor celor care vor sa descopere o noua atitudine in managementul educational.

La ora 10.00 va avea loc conferinta de presa cu tema: „Universitatea APOLLONIA – performanta academica, exercitiu al excelentei in parctica didactica si in cea stiintifica, activism civic in favoarea comunitatii locale”, urmata de lansarea Apelului – CONSENS CIVIC, parteneriat pentru dezvoltatea unei noi culturi a civismului si civilitatii in comunitatea locala.

Sunt asteptati prof. univ. dr. Constantin Simirad, presedintele Consiliului Judetean Iasi, Dragomir Tomaseschi, Prefectul judetului Iasi, Gheorghe Nichita, Primarul Municipiului Iasi, reprezentanti ai institutiilor de cultura iesene, precum si reprezentanti ai fundatiilor si organizatiilor neguvernamentale preocupate de procesul de reformare a comunitatii iesene.

La ora 13.00 va avea loc conferirea titlului de membru de onoare al Fundatiei „Oamenii cetatii” si inmanarea plachetei omagiale, pentru valorificarea exemplara a valorilor culturale nationale, maestrului Tudor Gheorghe, invitatul special al evenimentului apollonian.

De asemenea, va avea loc vizitarea Universitatii „Apollonia” din Iasi de catre elevii din anii terminali ai liceelor iesene care si-au anuntat deja dorinţa de aparticipa la eveniment si prezentarea oportunitatilor educationale oferite de catre Universitatea „Apollonia” pentru anul academic 2010-2011.