bsu_bilete.jpgNu rata şansa să participi la Școala internațională de vară Bucharest Summer University, cel mai important proiect organizat de Academia de Studii Economice din București, Asociația Absolvenților ALUMNI ASE și Uniunea Studenților Academiei de Studii Economice din București (USASE), prin intermediul Senatului Studenților, care se va desfășura în perioada 14-28 august, cu sprijinul Facultății de Administrație și Management Public.

Oportunitatea li se adresează studenţilor de la toate ciclurile de învăţământ (licenţă, masterat şi doctorat), putând astfel să devină parte a şcolii internaţionale de vară Bucharest Summer University. Participarea este fie în mod gratuit prin intermediul unei burse alocate, pe baza unui eseu trimis, fie printr-o plată parţială sau totală.

Ajunsă la cea de-a 12-a ediție, școala de vară Bucharest Summer University vine cu o temă de actualitate şi extrem de interesantă:”Public Value, Politics and Public Management in the European Union” și își propune să promoveze în rândul celor 55 de participanți din peste 30 de țări schimbul de idei și uniformizarea conceptelor de bază din domeniu (identificarea oportunităților și provocărilor managementului public și eticii acestuia, a diferențelor dintre elaborarea politicilor și implementarea acestora, tendințe viitoare în administrația publică și identificarea particularităților culturale și a valorilor mediului de afaceri european).

După cum a fost prezentată şi până acum, şcoala de vară Bucharest Summer University oferă participanţilor săi din țară și din străinătate o perspectiva asupra oportunităților și provocărilor din lumea administrației și managementului public de la nivelul Uniunii Europene, pregătind studenții pentru inițiativa unui aport unic în acest domeniu. Pe lângă activitățile academice, participanții au oportunitatea de a îşi face noi prieteni internaţionali, se vor bucura de o serie de excursii atât în București, cât și prin țară, seri și petreceri tematice, cursuri interactive și mai ales, vor avea parte de o experiență creativă, unică și plină de satisfacții. Programul complet al activităților din vară poate fi vizualizat pe site-ul www.bsu.ase.ro, secțiunea Program. Accesând această opțiune, vizitatorii pot realiza un tur virtual al locațiilor și activităților pregătite, aflând astfel mai multe detalii despre modul cum își vor petrece timpul în această vară.

Nu uita de faptul că mai ai timp, doar până pe data de 1 iulie, pentru a aplica pentru o bursă intergrală si până pe 12 iulie pentru locurile plătite parțial și total.

Te-am convins? APLICA acum prin intermediul adresei de e-mail application@bsu.ase.ro şi rezervă-ţi biletul spre o vară extraordinară! Pentru mai multe detalii, te invităm să accesezi site-ul oficial Bucharest Summer University: www.bsu.ase.ro.