studenti2.jpgPeste 100 de studenţi din Bucureşti vor participa la un proiect pentru dezvoltare personală, în perioada 20 – 23 aprilie. ”Proiectul COLOR are ca scop atât dezvoltarea personală, cât şi profesională a studenţilor din Centrul Universitar Bucureşti. Timp de 4 zile, în perioada 20 – 23 aprilie, peste 100 de studenţi pot intra în contact cu unii dintre cei mai buni specialişti pe temele: Orientare profesională, Stabilirea scopurilor, Lucru în echipă, Managementul timpului, Comunicare în afaceri şi Branding personal”, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Studenţilor în Contabilitate şi Informatică de Gestiune.

Potrivit sursei citate, fiecare workshop în parte, în decursul a două ore, reuşeşte să le destăinuie studenţilor termeni specifici pe care aceştia îi pot folosi mai departe în viaţa de zi cu zi, dar şi aplicaţii practice care le vor demonstra acestora că orice lucru este mult mai uşor dacă pun pasiune şi interes.

În ultima zi se organizează un Treasure Hunt menit să ajute participanţii să pună în aplicare, într-un mod amuzant, ce au învăţat la workshopuri. Înscrierile se fac până în data de 10 aprilie. AGERPRES