Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) organizeaza in perioada 26 februarie – 2 martie, la Cluj-Napoca editia a patra a Forumului Organizatiilor Studentesti din Romania, informeaza site-ul organizatiei studentesti. Potrivit organizatorilor, scopul evenimentului este acela de consolidare a miscarii studentesti intr-o viziune comuna.

Tema acestei editii abordata prin discutii in plen si ateliere de lucru este „Implementarea Procesului Bologna in Romania”.

Proiectul este singurul national de acest fel care creeaza un cadru de dezbateri si educatie formala si non-formala pentru peste 200 de reprezentanti ai studentilor din centrele universitare din tara.

Evenimentul este organizat de ANOSR, Organizatia Studentilor din Universitatea ‘Babes-Bolyai’, Organizatia Studentilor din Universitatea Tehnica, Societatea Studentilor Europenisti, Asociatia Studentilor Psihologi din Romania, Asociatia Studentilor la Bussiness, Organizatia Studentilor Farmacisti si Grupul de Initiativa Basarabeana.