elevi in clasa2.jpgUn seminar de diseminare a rezultatelor proiectului „E-manager şcoala plus!” va fi organizat în perioada 9-11 august, la Sinaia, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt, Casa Corpului Didactic Teleorman, Casa Corpului Didactic Olt şi asociaţiile Shotron Bucureşti şi Romfra Alexandria.

Purtătorul de cuvânt al IŞJ Teleorman, Luminiţa Pinţur, a declarat miercuri că proiectul, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, se înscrie în axa prioritară „Educaţia şi formarea profesională în sprijinul creşterii economice şi dezvoltării societăţii bazate pe cunoaştere”.

Potrivit Luminiţei Pinţur, peste 2.400 de directori din unităţile de învăţământ, membri ai consiliilor de administraţie din şcoli şi persoane cu funcţii de conducere, monitorizare, evaluare şi control din cadrul IŞJ Teleorman au beneficiat în mod gratuit de cursuri de pregătire managerială. Principalele programe de formare au vizat „Managementul strategic”, „Managementul operaţional”, „Managementul financiar”, „Managementul resurselor umane”, „Managementul calităţii” şi „Marketingul şcolar”, a precizat Luminiţa Pinţur.

IŞJ Teleorman organizează, de asemenea, în perioada 7-9 august, tot la Sinaia, seminarul de diseminare a rezultatelor unui alt proiect cu bani europeni, „Cariera de succes în învăţământul preuniversitar prin implementarea de programe de formare inovative”, prin care au fost instruite circa 2.500 de cadre didactice din judeţ. AGERPRES