Incurajeaza-ti si tu elevii sa dea frau liber creativitatii printr-un eseu, in limba engleza, cu tema „Five lessons I learnt in 2020”, iar Shakespeare School te premiaza.

Daca elevii tai au intre 11 si 19, sunt creativi si pasionati de engleza, ii provocam sa ne arate si noua! 🤩

⌛️ Termenul limita este 31 martie, iar participarea este gratuita: https://www.shakespeare-school.ro/essay-competition/inscrie-te/

Elevii tai nu s-a inscris inca la Shakespeare School Essay Competition?

Afla de la teacher George 5 motive pentru care toti elevii ar trebui sa ia parte la cea mai mare competitie de creativitate din Romania.

TEMA ESSAY COMPETITION: „Cinci lectii valoroase pe care le-a invatat in 2020”

Anul trecut a fost un an diferit de oricare altul! Ne-a transformat viata si a schimbat modul in care traim, predam si invatam, precum si modul in care vedem lumea din jurul nostru. Mai mult, fiecare parte a lumii a fost afectata intr-un fel sau altul si aproape fiecare aspect al vietii a fost schimbat.

Ceea ce s-a intamplat in 2020, cel mai probabil va ramane in inimile si mintile noastre mult timp. De aceea, este important sa ne uitam in urma si sa reflectam la numeroasele lectii pe care le-am invatat.

Va invitam sa alegeti categoria de varsta din care elevii dvs fac parte, pentru a afla mai multe detalii despre tema competitiei:

11-14 ani sau 15-19 ani.