Peste 3.400 de candidaţi s-au înscris în primele patru zile la Universitatea din Bucureşti

inscriere_facultate.jpgPeste 3.400 de candidaţi şi-au depus dosarele în primele patru zile de înscriere pentru admiterea în facultăţile Universităţii din Bucureşti. Universitatea din Bucureşti desfăşoară admiterea la nivel licenţă şi masterat în perioada 8 – 25 iulie.

În intervalul 8-15 iulie are loc prima etapă a admiterii, respectiv înscrierea candidaţilor. Până la data de 12 iulie, dinamica de înscriere este una obişnuită, susţin reprezentanţii UB.

Potrivit datelor preliminare, în primele zile s-au înscris mulţi olimpici, iar mediile candidaţilor înscrişi sunt foarte mari. Facultăţile cu cei mai mulţi candidaţi înscrişi până în prezent sunt Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Facultatea de Litere, Facultatea de Geografie, Facultatea de Administraţie şi Afaceri, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei. La Universitatea din Bucureşti se aşteaptă ca vârful de creştere al numărului de candidaţi să fie atins la sfârşitul perioadei de înscriere, în zilele de miercuri, 14 iulie, şi joi, 15 iulie.AGERPRES