În perioada 11-17 iunie s-au desfăşurat la Sighişoara work-shopurile Taberei Medievale a Ordinului Cavalerilor Cerb, o iniţiativă a Asociaţiei Green Entertainment. Parteneri în realizarea proiectului au fost Municipiul Sighişoara, Consiliul Judeţean Mureş şi Centrul Educaţional Interetnic pentru Tineret Sighişoara (CEIT) .
Peste 40 de copii, adolescenţi şi adulţi s-au înscris la work-shopurile de pictură pe piatră de râu şi coajă de copac, confecţionare a obiectelor din piele (împletituri, brăţări, medalioane, etc.), de dans medieval, sau de luptă scenică cu spada şi toporul de luptă. Work-shopurile au fost conduse de profesorul de artă plastică Petru Dorian Feier, meşteşugarul în curelărie Ioan Nistor, de Claudiu Burcea, Alexandra Sică (dans medieval) şi actorul Nelu Roman.
Work-shopurile au avut loc în Cetatea Medievală fie pe strada Bastionului în faţa CEIT, fie în parcul din faţa Turnului Cismarilor (sediul RadioSon) sau pe spaţiul verde de la baza Turnului Fierarilor, unde cum spune Nelu Roman, preşedintele Asociaţiei Green Entertainment, „s-au depus şi o parte din lucrările proaspeţilor declaraţi „meşteşugari” ca şi chezăşie pentru deschiderea taberei Ordinului Cavalerilor Cerb”. Piese din piatră de râu pictate au mai fost aşezate în diferite alte locuri creând forme vizuale vremelnice, art-land, în curtea primăriei, pe treptele bisericii romano-catolice, la Biserica din Deal, la Liceul „Joseph Haltrich” şi la CEIT.