Peste 450 de elevi, cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi universitar şi reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei Naţionale participă la Constanţa, în perioada 28 martie – 2 aprilie, la secţiunea liceu a ediţiei anuale a Olimpiadei Naţionale de Informatică, informează un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanța.

Potrivit organizatorilor, deschiderea oficială a Olimpiadei Naţionale de Informatică a fost găzduită pe 28 martie de Academia Navală „Mircea cel Bătrân” din Constanţa.

„Probele de concurs vor avea loc joi, 29 martie şi vineri, 30 martie, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, festivitatea de premiere fiind programată sâmbătă, 31 martie, de la ora 09.30, la Academia Navală Mircea cel Bătrân, în vreme ce duminică, 1 aprilie, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, se va desfăşura proba de baraj pentru selecţia în lotul naţional lărgit, în vederea participării la competiţiile internaţionale de specialitate” – precizează comunicatul de presă al IŞJ Constanţa. AGERPRES