Un număr de 6.695 de candidaţi au fost admişi în sesiunea iulie la programele universitare de licenţă din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti.

„Număr record de candidaţi admişi în sesiunea iulie 2023 la programele universitare de licenţă din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. (…) Admiterea la Academia de Studii Economice din Bucureşti la programele universitare de licenţă, sesiunea iulie 2023, s-a finalizat cu un număr record de candidaţi admişi – 6.695”, a anunţat instituţia de învăţământ superior.

Totodată, ASE anunţă organizarea la începutul lunii septembrie a unui nou concurs de admitere la programele universitare de licenţă cu frecvenţă, la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Înscrierile vor începe pe 1 septembrie şi se vor termina pe 4 septembrie, ora 14,00. Înscrierile se desfăşoară online prin încărcarea documentelor de concurs şi plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro. Pentru întrebări şi informaţii detaliate despre admiterea organizată în luna septembrie, candidaţii au la dispoziţie paginile instituţionale Admitere Licenţă 2023, Facebook, Instagram.

Potrivit instituţiei de învăţământ superior, studenţii ASE beneficiază de peste 3.400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, peste 550 de burse Erasmus, peste 3.000 de locuri de practică şi internshipuri la firme de top. Pentru studenţii din ţară, ASE pune la dispoziţie peste 5.000 de locuri în căminele proprii. AGERPRES