elevi1.jpgPeste o mie de elevi care învaţă în şcolile din patru localităţi din judeţul Vaslui nu au căldură în clase, potrivit autorităţilor judeţene, ei fiind nevoiţi să stea îmbrăcaţi la cursuri din cauză că primarii nu dispun de bani pentru a achiziţiona combustibilul necesar asigurării confortului termic.

„Noi ţinem zilnic legătura cu primarii, dar nu am găsit o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme. Nici noi nu avem bani şi nici primăriile. Singura soluţie la această dată este ca elevii să stea în clasă cu haine groase pe ei şi cu căciuli pe cap”, a declarat luni Vasile Mihalachi, preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Vaslui, cea mai gravă situaţie este la liceul din oraşul Negreşti.
Peste o mie de elevi care învaţă în şcolile din patru localităţi din judeţul Vaslui nu au căldură în clase, potrivit autorităţilor judeţene, ei fiind nevoiţi să stea îmbrăcaţi la cursuri din cauză că primarii nu dispun de bani pentru a achiziţiona combustibilul necesar asigurării confortului termic.

‘Noi ţinem zilnic legătura cu primarii, dar nu am găsit o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme. Nici noi nu avem bani şi nici primăriile. Singura soluţie la această dată este ca elevii să stea în clasă cu haine groase pe ei şi cu căciuli pe cap’, a declarat luni, pentru AGERPRES, Vasile Mihalachi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Vaslui, cea mai gravă situaţie este la liceul din oraşul Negreşti.