Platformă online care îi ajută pe elevi la teme

S-a lansat o platforma online care îi ajută pe elevi la teme. Aceasta este teme.anidescoala.ro și găzduiește întrebările elevilor de gimnaziu, învățământ primar și liceu, iar cei care răspund sunt tot școlari. Rezolvările sunt, însă, verificate și aprobate de către un profesor și un student la Matematică.

Site-ul teme.anidescoala.ro s-a lansat ca o platformă educativă, cu scopul de a-i ajuta pe elevi la rezolvarea problemelor de la diferite materii de școală. Platforma este complet gratuită și a fost lansată cu scopul de a crea o comunitate în cadrul căreia elevii să se ajute între ei.

Cum funcționează platforma? Concret, elevii care nu știu să rezolve o anumită problemă publică exercițiul la care au dificultăți, iar cei care știu răspunsurile îi ajută cu rezolvarea.

Toate răspunsurile trec printr-un filtru de verificare și aprobare, iar utilizatorii au posibilitatea de a acorda puncte “rezolvitorilor”, în funcție de complexitatea și acuratețea răspunsurilor oferite. Mai exact, cel care adaugă întrebarea pe platformă are libertatea de “a pune la bătaie” și un număr maxim de puncte, iar utilizatorul care publică cel mai bun răspuns (Best Answer) primește acest titlu și punctele aferente. Fiecare utilizator își poate crea un cont în care urmărește procesul rezolvării de probleme.