pagina web.jpgPrimul portal educational care centralizeaza paginile web ale tuturor institutiilor de invatamant, asociatiilor nonguvernamentale si cluburilor copiilor din judet si care ofera gratuit spatiul necesar pentru afirmarea si prezentarea ofertei educationale va fi lansat in judetul Mures de compania REEA.

Portalul Educatie.inmures.ro ofera cadrelor didactice informatii despre actiunile sindicale, cursurile si conferintele organizate la nivel judetean si national, prezinta articolele de specialitate si materialele informative ale specialistilor in educatie si activitatile asociatiilor profesionale muresene, pentru stimularea comunicarii si schimbului de experienta intre pedagogi.

Pe Educatie.inmures.ro parintii pot citi despre particularitatile de varsta, alimentatie sanatoasa, boli, anomalii, dar si sfaturi practice despre educatia copiilor, oferite inclusiv de psihopedagogi si psihologi. In meniul “Timp liber” sunt prezentate taberele, workshopurile, activitatile organizate de Palatul Copiilor si de asociatiile nonguvernamentale din judetul Mures, iar cel intitulat “Sala de lectura” se adreseaza elevilor, care sunt informati despre olimpiadele, activitatile optionale si extrascolare organizate in scoli.

In plus, portalul ofera posibilitatea elevilor sa isi publice creatiile, dar si sa isi exprime punctul de vedere fata de sistemul de invatamant. Educatie.inmures.ro va mediatiza si serviciile alternative existente in judet, cum sunt centrele de recuperare si organizatiile specializate in problematica nevoilor speciale.