Portalul Edumanager.ro, împreună cu Oameni și Companii, organizează cea de-a VII-a ediție a Galei Edumanager.ro pe 21 noiembrie, la Hotel Ramada Parc, în București.

Și în acest an vor fi evidențiate eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului educaţional din România şi vor fi puse în lumină proiectele importante derulate în 2019 de instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar.

Gala EduManager.ro va fi precedată de Conferința Națională Management Modern în Educație, care va oferi participanților informații importante legate de aplicații și soluții de comunicare destinate instituțiilor de învățământ universitar și preuniversitar: legislație, fonduri europene, management instituțional.

Pentru a participa la Gala Edumanager.ro, toate instituţiile de învăţământ preuniversitar şi universitar, precum şi organizaţiile profesionale din domeniul educaţiei, sunt invitate să înscrie cele mai valoroase proiecte realizate în acest an, folosind formularele de înscriere de pe link-urile de mai jos:

DOMENIUL PREUNIVERSITAR

DOMENIUL UNIVERSITAR

Jurizarea proiectelor va fi realizată de comisii de specialitate, cu competențe pentru categoriile pe care le evaluează, alături de editorii portalului Edumanager.ro. Toate proiectele transmise vor fi publicate pe portalul EduManager.ro și în newsletter-ul dedicat comunității.

Termenul limită de trimitere a proiectelor propuse spre jurizare pentru Gala EduManager 2019 este 20 octombrie.

Dacă întâmpinați probleme tehnice în ceea ce privește finalizarea înscrierii proiectelor, vă rugăm să o contactați pe Ramona Topală, la telefon 0729 039249 sau pe e-mail: ramona.topala@oamenisicompanii.ro

 

IMPORTANT: Înscrierea și participarea la Gala Edumanager 2019 nu este condiționată de înscrierea unui proiect în competiție. Invitația la eveniment va fi transmisă la începutul lunii octombrie către instituțiile de învățământ universitar și preuniversitar.